Политика | 31 Июля, 2022

Командир полка «Азов» обіцяє помсту за Оленівку – він говорить, що путін буде страчений

Свежие новости: Командир полка «Азов» обіцяє помсту за Оленівку – він говорить, що путін буде страчений

Виконуючий обов’язки командира полку «Азов» майор Микита Надточій виступив із заявою щодо масового вбивства росіянами українських військовополонених в Оленівці. Він обіцяє помститися російським окупантам та путіну за вбитих побратимів.

Про це повідомляє полк «Азов».

«Ми розцінюємо напад на Оленівку як акт публічної страти. росія зробила це через безкарність. Вони звикли до того, що навіть за відкриті порушення законів, звичаїв і правил війни їх ніхто не притягне до відповідальності».

«Тому ми – «Азов», Україна як держава і весь цивілізований світ нанесемо удар у відповідь, щоб росія запам’ятала це раз і назавжди. Ми вже з’ясовуємо імена виконавців та організаторів страти наших в’язнів. Ми вже маємо попередню інформацію, але поки що не готові озвучувати деталі. Ми їх знайдемо, де б вони не були – на окупованих територіях України, в росії чи в третіх країнах. Україна як держава забезпечить справедливе покарання», - говориться в заяві «Азову».

Також Надточій звернувся до путіна.

- Я хочу нагадати путіну, який особисто несе відповідальність за цей злочин… Ви самі будете страчені. Разом з твоїми шакалами і посольствами. Все як ви любите – з усіма сертифікатами та печатками. За рішенням Міжнародного трибуналу. Варварська недоімперія буде знищена. росія вважає, що вбила «Азов», стратила його. Але «Азов» – це тепер вся Україна. Кожен українець помститься за кожного нашого закатованого і загиблого брата, - сказав Надточій.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости