Политика | 1 Августа, 2022

Командир «Грузинського легіону» заявив, що його підрозділ готовий брать участь у звільненні Херсону

Свежие новости: Командир «Грузинського легіону» заявив, що його підрозділ готовий брать участь у звільненні Херсону

Мамука Мамулашвілі, під командуванням його знаходиться відомий «Грузинський легіон», розповів, що його люди мають сили для звільнення окупованої частини півдня України.

Про це він розповів в інтерв'ю для El Independiente.

За словами добровольця, грузини мають бажання особисто звільняти Херсонщину та Запорізьку області, частини яких захопив ворог.

— Я оптиміст, тому що ми вже почали вигравати битву. Ми особисто готові до контрнаступу на півдні, — підкреслив Мамука Мамулашвілі.

Громадянин Грузії, який боронить Україну, додав, що його побратими не сприймають росіян як солдат або рівних супротивників.

— Росія ворог-терорист, абсолютно нецивілізований. Це зграї, які вбивають мирних жителів. Це справжнє обличчя так званої російської армії. Це не армія. Це група гангстерів, які вбивають мирних жителів або ґвалтують жінок і дітей і знищують все, що їм трапляється, — додав офіцер.

Командир «Грузинського легіону» також попросив США прискорити надання Україні ПО та систем HIMARS.

— Маючи більше ресурсів, ми можемо подолати проблему з Росією. За місяць ми могли б повернути окуповані Росією території. Нехай у вас не буде сумніву, що вся Україна буде визволена, — підсумував він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты