Общество | Вознесенск, 4 Октября, 2021

Коли треба укладати нову декларацію з сімейним лікарем?

Свежие новости: Коли треба укладати нову декларацію з сімейним лікарем?

Починаючи з 2018 року кожен українець може обрати для себе та членів своєї родини сімейного лікаря не прив’язуючись до місця проживання та підписати декларацію на обслуговування. За потреби ви можете укласти декларацію з іншим сімейним лікарем чи терапевтом. У такому випадку не треба скасовувати попередню декларацію – достатньо просто укласти нову декларацію з обраним лікарем, а зміни автоматично зафіксуються у системі.

УВАГА! Якщо у вас виникають зміни в особистих даних, які внесені у декларацію, вам необхідно звернутись до свого сімейного лікаря для переукладання декларації, наприклад:

-Якщо Ви змінили прізвище;
-Якщо Ви змінили номер телефону;
-Якщо Вашій дитині виповнилося 18 років;
-Якщо ви змінили паспорт.

Для підписання нової декларації Вам слід звернутися до свого сімейного лікаря, попередньо записавшись на прийом зателефонувавши до контактного центру 0800213703 або записатися самостійно https://voznesensk.simplex-med.com/?fbclid=IwAR0g1_Ggzq4eLUNKIffNHhqaJRNYPrbWBAcEw4UZyL-JWFAlJznYlBEoYfI. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.

Переконливо просимо перепідписати декларацію найближчим часом та продовжувати отримувати медичну допомогу в обсязі, який передбачено програмою медичних гарантій.

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости