Политика | 24 Января, 2024

Київстар з 1 лютого змінює ліміти для всіх абонентів

Свежие новости: Київстар з 1 лютого змінює ліміти для всіх абонентів

Київстар, найбільший оператор мобільного зв'язку в Україні, попередив, що з наступного місяця для абонентів передплаченого зв'язку буде введено зміни.

З 1 лютого змінюються умови реалізації технічної можливості розподілу залишків коштів між мобільними номерами "Київстар". Для всіх абонентів ліміт на переказ залишків коштів на місяць буде зменшено до 3000.

Для всіх абонентів діятимуть стандартні умови: максимальна сума транзакції – 1000 та максимальна кількість транзакцій на добу – три.

Згідно з повідомленням Київстар, зміни були введені з метою приведення технічних можливостей у відповідність до рекомендацій НБУ.

Vodafone оголосив про запуск Gigabitnet, послуги гігабітного домашнього інтернету на основі технології GPON, минулого літа. З того часу Vega, компанія, яка відповідає за послуги домашнього інтернету в групі, активно працює над розширенням та удосконаленням послуги.

У 2023 році Vodafone розширив мережу GPON до 3125 квартир, підключивши понад 411 000 домогосподарств у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Чорноморську, Вишневому, Запоріжжі та Львові. У грудні 2023 р. розпочалося будівництво мережі у Миколаєві та Івано-Франківську.

Загальна кількість домогосподарств із домашнім інтернетом Vodafone Gigabitnet досягла 5370. Vodafone надає домашній інтернет 782 000 домогосподарств.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости