Политика | 9 Октября, 2023

Китай будує ядерний підводний човен нового покоління

Свежие новости: Китай будує ядерний підводний човен нового покоління

Китай розпочинає виробництво нового покоління ядерних підводних човнів, які вперше стануть проблемою для США та союзників, оскільки ці субмарини важко відстежити.

Аналітики та регіональні аташе з питань оборони стверджують, що з'являється все більше доказів того, що Китай зробить підводний човен із балістичними ракетами типу 096 до кінця десятиліття. А її безшумність забезпечать російські технології.

Дослідження, обговорені на травневій конференції у Військово-морському коледжі США та опубліковані в серпні Китайським інститутом морських досліджень цього коледжу, припускають, що за новими судами набагато важче слідкуватиме. На думку семи аналітиків та трьох військових аташе, що базуються в Азії, цей висновок є достовірним.

Підводник у відставці та аналітик військово-морської технічної розвідки, один із дослідників цього підводного човна Крістофер Карлсон сказав, що "тип 096 стане кошмаром. Їх буде дуже, дуже важко виявити".

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты