Политика | Николаев, 9 Октября, 2023

«Керівництву лікарні потрібно думати про те, як заробити більше коштів», — Сєнкевич про ситуацію в ЛШМД

Свежие новости: «Керівництву лікарні потрібно думати про те, як заробити більше коштів», — Сєнкевич про ситуацію в ЛШМД

Міський голова Олександр Сєнкевич вважає, що головлікар Миколаївської лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Демʼянов має більше приділяти уваги залученню коштів у заклад від Національної служби здоров’я.

Мер також зазначив, що інші заклади міста раніше провели реформування, тому таких гострих проблем у них не виникало.

— Реформа, яка досі не завершилася в ЛШМД, була зроблена в інших лікарнях протягом останніх трьох років. Відсутність цього реформування призвела до того, що ми маємо ці історії про одну з кращих наших лікарень, — сказав Олександр Сєнкевич.

Він додав, що необхідно скоротити вільні ставки та кількість ліжок, об’єднати деякі підрозділи.

— З одного боку, це пояснюється економічною потребою, з іншого боку, працівники переживають, як це вплине на їхнє життя. Але керівництву лікарні потрібно думати про те, як заробити більше коштів. Бо сьогодні є ставки, людей на них немає, і ці ставки розподіляють між тими, хто є. Якщо ми зменшимо кількість ставок, а кількість грошей не збільшиться, власне, це буде те саме, тільки з іншого боку. Треба працювати з НСЗУ в напрямку відкриття нових пакетів, правильності реєстрації пролікованих випадків, — додав міський голова.

Мер повідомив, що на момент запису інтерв’ю, очільниця НСЗУ перебувала у ЛШМД, аби розібратися у ситуації.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты