Политика | Николаев, 18 Августа, 2021

Кирило Люєв: Миколаївській партійній організації «Батьківщина» потрібне «перезавантаження»

Свежие новости: Кирило Люєв: Миколаївській партійній організації «Батьківщина» потрібне «перезавантаження»

Розбудова нової партійної структури, залучення нових членів партії та повернення до партактиву тих людей, що раніше були членами партії та хочуть повернутися до «Батьківщини». Це є першочерговими завданнями обласної та місцевих парторганізацій Миколаївської області.

Про це під час засідання обласного бюро та в рамках робочої поїздки до Вознесенського району зазначив в.о. голови Миколаївської ОПО ПП ВО «Батьківщина» Кирило Люєв.

На його думку, Миколаївська Батьківщина має провести повний аналіз попередньої роботи, внести корективи в роботу із партактивом та депутатським корпусом та провести повне «перезавантаження» парторганізації.

«Ми розпочали реорганізацію партійної структури. На засіданні бюро одноголосно було підтримано 4 кандидатури відповідальних осіб за розбудову нової структури партії. Первомайський район – Тимур Глушко, Вознесенський район – Ерік Григорян, Баштанський район – Лідія Заболотня, Миколаївський район – Євген Тимошенко. На цих людей ми покладаємо велику надію та сподівання, а також відповідальність за реорганізацію, підбір керівників 52 громад та головне, роботу із партактивом у кожному населеному пункті області», - зазначив у коментарі лідер Миколаївської Батьківщини Кирило Люєв.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости