Политика | 30 Июля, 2023

Кім розповів, як навчатимуться школярі у новому навчальному році у Миколаївській області

Свежие новости: Кім розповів, як навчатимуться школярі у новому навчальному році у Миколаївській області Кім розповів, як навчатимуться школярі у новому навчальному році у Миколаївській області

У Миколаївській області 19 шкіл та 14 дитсадків зруйновано повністю та не підлягають відновленню. Ще 244 об'єкти сфери освіти пошкоджено.

Про це розповів голова Миколаївської ОВ Віталій Кім у проекті Жені Яновича «20:23».

Внаслідок цього 4400 дітей тепер не мають змоги ходити до шкіл – їх звозитимуть до опорних навчальних закладів на автобусах.

Щодо формату навчання у новому навчальному році, то Кім повідомив, що 244 школи та дитсадки не можна використовувати через близькість до лінії фронту, у 175 школах області буде змішана форма навчання — як онлайн, так і офлайн, а повноцінно відкрити мають намір 125 шкіл. — там планується навчання у дві зміни, щоб більше дітей могли відвідувати класи.

За його словами, як батько трьох дітей він знає, що школярі дуже хочуть повернутися до шкіл.

-Соціалізація дисципліна і прямий контакт - це дуже важливо, тому я виступаю за якнайшвидше повернення до офлайн навчання, - резюмував Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости