Политика | 1 Августа, 2023

Кім після критики Зеленського вирішив з’ясувати, які проблеми є в миколаївських лікарнях

Свежие новости: Кім після критики Зеленського вирішив з’ясувати, які проблеми є в миколаївських лікарнях

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім створить аналітичну групу, яка буде моніторити стан лікарень в області та збирати зауваження щодо їх діяльності.

Про це він розповів у своєму відеозверненні.

- У нас була проблема по ЛШМД і мені довелося втручатися в систему охорони здоров'я. Створено комісію, яка працює, але повільно рухається. Результат цього – незадовільний стан лікарень по комфорту для людей та лікарів. Про це зауважив Президент під час візиту. Ми зараз це виправляємо, поверх цього ще системно. Я організовую групу, яка буде аналізувати стан, що у нас відбувається в області… Будемо дещо змінювати в найближчі місяці, - розповів Кім.

За його словами, всі охочі можуть анонімно описати проблеми.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський відвідав Миколаївську обласну дитячу клінічну лікарню. Він зробив зауваження Віталію Кіму та міністру охорони здоров’я Віктору Ляшко, що в палаті з пацієнтами немає кондиціонеру, а на вікнах немає ні карнизів, ні штор.

- Тут немає нічого, немає карнизів, немає кондиціонерів... Це ж не велике будівництво, поставити кондиціонер, - сказав Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты