Политика | Николаев, 18 Августа, 2023

Кім анонсував кадрові зміни в міських та обласних лікарнях

Свежие новости: Кім анонсував кадрові зміни в міських та обласних лікарнях

Найближчим часом в медичній галузі Миколаївської області буде проведено ряд кадрових змін через нарікання на неналежну роботу головних лікарів закладів.

Про це заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім в своєму зверненні в телеграм-каналі після візиту до регіону міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка.

Як відомо, 27 липня після візиту до Миколаївщини Президент України Володимир Зеленський згадав неналежний стан Миколаївської обласної дитячої лікарні, яку він відвідав. Тоді в ОВА створили групу, яка вивчатиме проблематику усіх медичних закладів міста та області. 

Сьогодні, 18 серпня, з візитом медзаклади Миколаївщини відвідав міністр Віктор Ляшко.

— Ми три тижні відпрацювали (проблеми, — прим) по охороні здоровʼя. Є багато нарікань, будуть кадрові зміни. Поставити кондиціонери і зробити ремонт — це все дрібниці. Ми зробимо до середини чи кінця вересня. А от системні питання, які ми відпрацювали з управліннями охорони здоровʼя міста та області, вони будуть триваліші. Анонсую певні кадрові зміни в області та місті, — заявив Віталій Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты