Политика | 14 Июля, 2022

«Наші долбо*би, навіть потрапити не можуть у них»: Окупант скаржиться, що російська техніка не може виявити і знищити позиції ЗСУ

Свежие новости: «Наші долбо*би, навіть потрапити не можуть у них»: Окупант скаржиться, що російська техніка не може виявити і знищити позиції ЗСУ

У телефонній розмові російський окупант говорить про те, що російська армія втрачає багато техніки, а ті, що залишилися, не можуть дістати до позицій українських захисників.

Про це повідомляє СБУ.

- Тут просто відправлять на забій. Тут грамотністі взагалі немає. просто тупо йдеш і тебе вони просто чекають-чікають. У них, ці окопи вже пристріляні бл*ть, дотуди доходиш, певна точка. А вони з тобою спостерігають бл*ть. Вони ще й так собі, та просто сидять, каву п'ють, кнопочки натискають і тебе просто закидають снарядами. А ти кидаєшся, як долбо*б. У нас тут стільки танків спалили, стільки техніки. А наші люди навіть попасти не можуть у них, вирахувати не можуть.

-Наша тупорила бригада, армія наша. Ці командувачі – придурки. Щодня тут люди вмирають. Просто бл*ть ні за що.

Щоб підтримати розмову, жінка дає йому пораду: Вам же треба танками стріляти на такі відстані. Але «воїн» виправляє її уявлення про сучасну війну:

- Так x*лі ... вони починають бити тебе за 3-4 кілометри. Куди ти танком стрільнеш?
- А у вас че, такої техніки немає?
- Немає фахівців бл *ть, а вони х*ярять. Вже, мабуть, вагонів 20 снарядів убали в нікуди блищати.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты