Криминал | 1 Февраля, 2023

Керівництво Департаменту міграційної поліції «кришувало» сутенерів та борделі, - СБУ

Свежие новости: Керівництво Департаменту міграційної поліції «кришувало» сутенерів та борделі, - СБУ

СБУ викрила керівництво Департаменту міграційної поліції на масштабних схемах «кришування» проституції.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ.

За сприяння в.о. міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та керівництва столичної поліції нейтралізували організоване злочинне угруповання, яке діяло під керівництвом Департаменту міграційної поліції Національної поліції України.

Високопосадовці налагодили масштабні схеми «кришування» проституції в Києві та інших регіонах країни. Щомісяця «прибутки» організаторів нелегального бізнесу становили більше 50 мільйонів гривень.

Співробітники СБУ затримали заступника начальника Департаменту міграційної поліції, керівника відділу профільного підрозділу столичної поліції та ще 12 учасників угруповання. Посадовці «прикривали» діяльність розгалуженої мережі місць розпусти у Києві. До таких «закладів» підбирали дівчат віком від 18 до 30 років з вразливим психо-емоційним станом.

Крім цього, вони створили мережу спеціалізованих груп у месенджерах, в яких «адміністратори» підшукували громадянок для надання інтимних послуг за гроші, у тому числі «ескорту». Сутенери пропонували їм «поїздки» до клієнтів у різних областях України, а також відправляли за кордон. Вартість «послуг» становила від 500 до 10 тисяч доларів за ніч.

СБУ провела понад 30 обшуків за адресами перебування фігурантів, зокрема в адміністративних будівлях Національної поліції України. На підставі зібраних доказів більше ніж 20 особам повідомлено про підозру.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты