Политика | 6 Июня, 2023

Катастрофа на Каховській ГЕС не зупинить Україну, рф заплатить за все, - Президент Зеленський

Свежие новости: Катастрофа на Каховській ГЕС не зупинить Україну, рф заплатить за все, - Президент Зеленський

Створена російськими терористами катастрофа на Каховській ГЕС не зупинить Україну й українців.

Про це заявив у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський.

- Ми все одно звільнимо всю нашу землю. І кожен російський теракт збільшує тільки суму репарацій, які рф виплатить за скоєні злочини, а не шанси окупантів залишитися на нашій землі.

- Таке свідоме знищення російськими окупантами дамби та інших споруд ГЕС є екологічною бомбою масового ураження. Заради власної безпеки світові варто показати зараз, що росії не зійде з рук такий терор… Лише повне звільнення української землі від російських окупантів гарантуватиме, що таких терактів більше не буде. росія використовує все що завгодно для терору – будь-які обʼєкти. Держава-терорист повинна програти, - сказав Зеленський.

За його словами, влада на всіх рівнях робить усе, щоб урятувати людей і забезпечити питною водою тих, хто отримував її з Каховського водосховища.

- Кривий Ріг і вся Дніпропетровщина, міста й села Херсонщини, Миколаївщини, Запоріжжя – хоч би як було важко, маємо допомогти людям.

- Щодо нашого півдня та Криму. Ми знайдемо спосіб відновити нормальне життя на нашій землі після вигнання рашистів. Це стосується як води, так і всього іншого. Це стосується всіх наших регіонів – від Херсонщини до Дніпропетровщини, від Миколаївщини й до Криму.

- Той факт, що росія свідомо знищила Каховське водосховище, яке критично важливе, зокрема, для забезпечення водою Криму, свідчить про те, що російські окупанти вже усвідомили, що і з Криму їм доведеться втекти. Що ж, Україна поверне все своє. І примусить росію заплатити за скоєне, - сказав Президент.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости