Общество | Вознесенск, 6 Августа, 2018

«Картка вознесенця» потрапила до книги успіхів Асоціації міст України

Свежие новости: «Картка вознесенця» потрапила до книги успіхів Асоціації міст України

«Книга успіхів: Короткі історії про те, як децентралізація впливає на життя громад» ‒ це видання Асоціації міст України, яке підготовлено в рамках проекту ПУЛЬС за підтримки USAID. У книзі збірані історії успіхів та кращі практики місцевого самоврядування для вивчення та поширення цього досвіду.

В рубриці «Соціальні проекти» серед інших представлено досвід члена АМУ міста Вознесенська з Миколаївщини з практикою введення проїзду у громадському транспорті за «Карткою вознесенця».

Вознесенськ запроводив практику обліку перевезинь у міському транспорті та монетизації пільг через введення персональної електронної «Картки вознесенця». За словами Вознесенського міського голови Віталія Лукова ця вдала знахідка дає можливість чітко вийти на конкретні цифри і знати ‒ скільки бюджет міста винен конкретним перевізникам за перевезення пільговиків. Таким чином, вдається не тільки ефективно використовувати кошти на міський транспорт, а й покращювати надання цієї послуги населенню.

«Книга успіхів покликана продемонструвати ці позитивні зрушення у житті сіл, селищ, міст. Слід відзначити, що історії змін, описані у перших виданнях, вже поширилися і сьогодні для багатьох громад стали звичайною справою.

Переконаний, що зібрані у цьому виданні приклади впровадження новацій надихнуть громади на подальші звершення задля успішного розвитку, ‒ пише у передмові видання Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Видання «Книга успіхів» доступне на сайті АМУ у розділі «БІБЛІОТЕКА».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты