Политика | 13 Ноября, 2022

Жителям Херсона можуть доставити пенсії вже наступного тижня, якщо дозволить ситуація з безпекою, — Мінреінтеграції

Свежие новости: Жителям Херсона можуть доставити пенсії вже наступного тижня, якщо дозволить ситуація з безпекою, — Мінреінтеграції

«Укрпошта» готова доставити пенсії жителям Херсона вже наступного тижня, але для цього потрібний дозвіл військових з огляду на безпекову ситуацію.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Мобільні відділення «Укрпошти» почнуть розвозити пенсії відразу після отримання дозволу від військових. Також у Херсоні планують відновити роботу стаціонарного відділення. 

Мешканці деокупованих територій, яким нараховували виплати на картку, зможуть отримати гроші готівкою на руки. Для цього їм необхідно подати у будь-який орган місцевого самоврядування заяву про нарахування пенсії готівкою, а гроші доставить «Укрпошта».

Загалом на Херсонщині зараз працюють відділення «Укрпошти» різних форматів у 79 населених пунктах, зокрема нещодавно відновило роботу стаціонарне відділення в селищі Велика Олександрівка Бериславського району. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости