Общество | Николаев, 6 Июля, 2023

Жителя Миколаївщини після обстрілу будинку у базах МВС зарахували до мертвих – згодом він прийшов за новими правами водія

Свежие новости: Жителя Миколаївщини після обстрілу будинку у базах МВС зарахували до мертвих – згодом він прийшов за новими правами водія

Жителя Миколївської області внесли у бази МВС як загиблого після того, як його будинок повністю був зруйновний російськими обстрілами. Та з часом чоловік прийшов до Сервісного центру МВС, щоб відновити водійське посвідчення.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Сервісних центрів МВС в Миколаївській області.

«Несамовита історія відбулася днями в сервісному центрі МВС, що у Новому Бузі на Миколаївщині.

Задля обміну посвідчення водія, звернувся 75-ти річний чоловік. Під час перевірки по базах, стало зрозуміло, що випадок неординарний … у відповідних реєстрах дана особа зазначена як загибла внаслідок воєнних дій.

Так от, більше як рік село Пришиб, де жив Володимир, знаходилось на лінії зіткнення, в самому епіцентрі тривалих артилерійських дуелей. Однієї ночі, під час чергових обстрілів поганці руйнівним снарядом «звільнили» від рідної хати та обійстя. Головне, що залишився живий. І поки сусіди оговтувались від наслідків, наш візаві зібрався й пішов пішки до родичів в Березнегувате. Тож, сусіди й припустили, що вже назавжди попрощалися з паном Володимиром», – розповіли у відомстві.

Адміністратор Сервісного центру МВС вже направив відповідні матеріали для корегування до відділку поліції.

«Тож попереду у пана Володимира ще багато дивовижних зустрічей та безліч позитивних емоцій.

Нове посвідчення довго очікувати не прийшлося. Тож побажаємо пану Володимиру довгих років життя та призначаємо зустріч через 30 років, коли спливе термін дії.

Тож дива і під час війни трапляються, доведено Сервісними центами МВС.

Нікому і ніколи не перебороти жагу українців до життя та волі.

Перемогу зустрінемо разом», – підсумували у Сервісному центрі МВС.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты