Криминал | Николаев, 16 Июля, 2022

Жителі області коригували ракетні удари по Миколаєву: їх затримали

Свежие новости: Жителі області коригували ракетні удари по Миколаєву: їх затримали

Служба безпеки України викрила російських агентів, чию інформацію про розміщення підрозділів ЗСУ та розташування інфраструктурних об'єктів було використано окупантами для нещодавніх ракетних ударів по Миколаєву та Баштанці.

Про це 15 липня  повідомляє  прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що зловмисниками виявились мешканці Миколаївської області. Агенти передавали зібрану інформацію своєму куратору через канали закритого зв'язку.

Під час обшуку, проведеного на місцях проживання зловмисників, виявлено та вилучено комп'ютерну техніку та мобільні телефони з доказами.

Наразі коригувальників ворожих обстрілів затримано, їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване розповсюдження інформації про спрямування, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ, вчинене в умовах військового чи надзвичайного стану, з метою надання такої інформації державі, яка здійснює збройну агресію проти України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років. Продовжуються слідчі дії щодо встановлення та притягнення до відповідальності всіх причетних до агентурної діяльності осіб.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты