Криминал | Первомайск, 18 Января, 2024

Жительці Первомайська присудили 4,5 роки в’язниці за розкрадання ₴570 тисяч, які задонатили на автомобілі для ЗСУ

Свежие новости: Жительці Первомайська присудили 4,5 роки в’язниці за розкрадання ₴570 тисяч, які задонатили на автомобілі для ЗСУ

42-річній жительці міста Первомайськ присудили 4,5 роки позбавлення волі за привласнення 570 тисяч гривень, які донатили громадяни начебто для придбання автомобілів для військовослужбовців.

Про це повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

У суді доведено, що зловмисниця, будучи волонтером декількох благодійних організацій, зловживаючи довірою громадян, які організували благодійні збори на закупівлю автомобілів для ЗСУ, обіцяла допомогти у придбанні транспортних засобів по заниженим цінам.

Після зарахування грошових коштів на особистий рахунок, зловмисниця обіцяних зобов’язань не виконала, а грошима розпорядилася на власний розсуд. У такий спосіб шахрайка заволоділа понад 500 тисяч гривень благодійними внесками.

Суд визнав жінку винною в інкримінованому кримінальному правопорушенні за частиною 3 статті 190 ККУ («Шахрайство») та призначив покарання у виді позбавлення волі строком чотири роки і шість місяців.

Засуджена до вступу вироку у законну силу перебуває під нічним домашнім арештом.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты