Политика | 4 Ноября, 2019

Ірина Луценко підтвердила написання заяви про складення мандату

Свежие новости: Ірина Луценко підтвердила написання заяви про складення мандату

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Ірина Луценко підтвердила написання заяви про складення депутатських повноважень. Про це вона написала у Facebook майже одночасно зі своїм чоловіком - ексгенпрокурором Юрієм Луценком, який також підтвердив цю інформацію, передає УНН.

"Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла", - вказала Луценко.

Вона відзначила, що завжди розглядала депутатський мандат як велику відповідальність і можливість долучитися до розбудови країни. Також вона перечилила сфери, якими опікувалася, будучи нардепом.

"Вдячна своїм колегам і однодумцям за підтримку і співпрацю. Залишаюсь членом команди партії "Європейська солідарність". Потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата", - додала вона.

Водночас повідомлення про складення мандату дружиною опублікував і Юрій Луценко у Facebook.

"Так, моя дружина Ірина написала заяву про складення депутатських повноважень. Вона перенесла серйозну проблему з серцем. Такий діагноз не дозволяє працювати на виборців на повну віддачу, як вона це робила і в опозиції і при владі. Ні, це ніяк не пов‘язано з "версіями" переповнених жовчю псевдоекспертів. Хоча би тому, що я вже 10 днів як закінчив курс англійської і повернувся в Київ. Вся моя сім‘я народилася, працювала, боролася і воювала тут, в Україні. Ми не змінимо ні переконань, ні місця проживання", - відзначив ексгенпрокурор.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты