Общество | Южноукраинск, 21 Сентября, 2017

Інформує департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Інформує департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради з метою покращення надання медичних послуг мешканцям міста та оптимізації роботи медичних працівників ініціює впровадження в місті новітньої для України системи, яка дозволить створити в комунальному закладі «Южноукраїнська міська лікарня» електрону реєстратуру та позбавить пацієнтів від застарілої методики – «талон до лікаря тільки на наступний день в реєстратурі». Це дасть можливість пацієнтам, як самостійно (через мережу – Інтернет) так і в телефонному режимі обирати зручний для себе час прийому до лікаря.

Одним із інструментів для впровадження даної системи є випуск спеціальної пластикової картки, яка буде індивідуальною із зазначенням прізвища, ім`я, по-батькові громадянина та штрих-код для зчитування особистої інформації. Вона стане ефективною заміною паперової медичної картки і буде містити інформацію про всю історію хвороб, групу крові, лабораторні дослідження та інші дані для більш швидкого та зручного відвідування лікарні чи поліклініки. Також ця картка стане в нагоді міським пенсіонерам, оскільки служитиме знижкою для проїзду у міському транспорті та дачних перевезеннях. 

Нагадаємо, що 11.09.2017 року в приміщені  виконавчого комітету, за участю першого заступника міського голови, депутатів Южноукраїнської міської ради, представників департаменту соціальних питань та охорони здоров`я, фінансового управління та керівництва комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня»  відбулась попередня зустріч із розробниками  програмного забезпечення. Вирішено в подальшому продовжити співпрацю в даному напрямку.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости