Общество | Вознесенск, 31 Мая, 2018

Інформація про функціонування реєстру територіальної громади у Вознесенську

Свежие новости: Інформація про функціонування реєстру територіальної громади у Вознесенську

Відділ ведення реєстру Територіальної громади міста Вознесенська управління надання адміністративних послуг апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради  просить вибачення за тимчасові незручності у зв’язку з тим, що станом на 31.05.2018 портал  Реєстру територіальних громад не працює. З 17.05.2018 по теперішній час здійснюються технічні заходи з оновлення програмного забезпечення та міграції даних для переходу на нову версію прикладного ПЗ.

Про це повідомляє Відділ ведення реєстру Територіальної громади міста Вознесенська управління надання адміністративних послуг апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради.

Про роботу реєстру Територіальної громади міста Вознесенська управління надання адміністративних послуг апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради до звичного режиму додатково буде повідомлено на інформаційному інтернет-порталі міста Вознесенська.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты