Общество | Вознесенск, 22 Января, 2018

"Громада на мільйон": Бузька ОТГ у реаліті-шоу

Свежие новости: "Громада на мільйон": Бузька ОТГ у реаліті-шоу

28 січня на телеканалі "1 + 1" стартує нове соціальне реаліті-шоу "Громада на мільйон".

У ньому об'єднані територіальні громади України змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя українців.

Перший учасник програми "Громада на мільйон" – Бузька об’єднана громада з Миколаївщини – краю корабелів та хліборобів. На 161,5 км2 громади проживає 3231 людина, їх на проекті представляє голова громади – Юрій Заволока. Юрію 27 років і він вже має бізнес ідею, що має дати робочі місця та наповнити місцевий бюджет. Як оцінить його проект інвестор і чи вдасться Юрію перемогти у змаганнях і привести у свою громаду мільйон на його реалізацію?

У проекті «Громада на мільйон» візьмуть участь  Скала-Подільська ОТГ Тернопільської області, Печеніжинська громада Івано-Франківської області, Новопсковська громада Луганської області, Бузька громада Миколаївської області та Княгининівська громада Волинської області.

У реаліті-шоу громади мають впоратися з низкою випробувань, довівши, що вони вміють вести бізнес та розвивати потенціал свого регіону. Громада, що впорається з випробуваннями у проекті краще за інших, отримає інвестиційний транш на свій розвиток від фонду WNISEF. 

Ведучими проекту "Громада на мільйон" стали Ірина Озимок, керівник програм місцевого економічного розвитку фонду WNISEF, що надає підтримку громадам у Україні, та Дмитро Огньов, відомий бізнесмен та власник однієї з найбільших українських ферм "Меринос-Захід", створеної за європейським зразком.

Дивіться щонеділі о 9:50 на телеканалі «1 + 1».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты