Политика | 6 Марта, 2019

Гриценко заявив, що ліквідує податкову міліцію

Свежие новости: Гриценко заявив, що ліквідує податкову міліцію

Замість податкової міліції в Україні повинен працювати орган, зорієнтований на пошук системних проблем у сфері бізнесу, які потім лягатимуть в основу законодавчих ініціатив чи урядових рішень.

Про це на форумі Національної бізнес-коаліції сказав кандидат у президенти Анатолій Гриценко.

«Ще у 2009 році я першим вніс законопроект про ліквідацію податкової міліції. Головним аргументом було те, щоб вона не кошмарила бізнес. Понад 10 тисяч працівників з посадовим окладом у рядового водія вищим, ніж у командувача сухопутних військ ЗС порушували 4-5 тисяч кримінальних справ. До суду доходило 7-8, а в основу судових рішень лягало 2-3. За інші відкупались. Податкова міліція буде остаточно ліквідована», – запевнив Гриценко.

Окрім цього, на посаді президента Анатолій Гриценко планує позбавити СБУ, ГПУ та Нацполіцію впливу на економічний процес. Політик підкреслив, що тільки закон має бути основою економічної діяльності, а не лобіювання чиїхось інтересів.

Замість податкової міліції, впевнений кандидат у президенти, повинен працювати орган, зорієнтований на моніторинг проблем у сфері підприємництва.

«Цей орган не повинен бути воєнізованим. Він має орієнтуватись на моніторинг, на аналітику, на виявлення не тільки фактів, але і пошук системних проблем, які потім повинні лягати в основу законодавчих ініціатив чи урядових рішень», – зауважив Анатолій Гриценко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты