Политика | Баштанка, 1 Февраля, 2018

Гості з обласної ради проінспектували хід будівельних робіт у Баштанській ЦРЛ

Свежие новости: Гості з обласної ради проінспектували хід будівельних робіт у Баштанській ЦРЛ Гості з обласної ради проінспектували хід будівельних робіт у Баштанській ЦРЛ

Пріоритетним питанням на сьогодні в Баштанському районі залишається розвиток та вдосконалення галузі медицини. Тож керівництво району бере активну участь у його вирішенні та тримає на постійному контролі проведення реконструкції будівлі "Хоспісу", відділення невідкладних станів і реанімації  Баштанської центральної районної лікарні.

31 січня 2018 року переконатись у цьому змогла і делегація з Миколаївської обласної ради у складі Кротова Андрія Олександровича - заступника голови Миколаївської обласної ради, Корсак Оксани Григорівни - радника голови обласної ради відділу з питань забезпечення діяльності керівництва обласної ради та міжнародних відносин та Москальова Павла Андрійовича - начальника відділу суспільних комунікацій та зв'язків із засобами масової інформації обласної ради. 

Єрешко Микола Миколайович - заступник голови районної ради та Барсегян Алла Анатоліївна - головний лікар Центральної районної лікарні продемонстрували те, що вдалося зробити у новоутвореному відділенні протягом останніх місяців.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости