Происшествия | Южноукраинск, 17 Августа, 2023

Головний санлікар Миколаївщини заявив, що у пекарні супермаркету в Южноукраїнську було виявлено групове захворювання на сальмонельоз

Свежие новости: Головний санлікар Миколаївщини заявив, що у пекарні супермаркету в Южноукраїнську було виявлено групове захворювання на сальмонельоз

У пекарні супермаркету Сільпо в місті Южноукраїнськ зареєстрували групове захворювання на сальмонельоз.

Про це заявив головний державний санітарний лікар Миколаївської області Володимир Клочко під час спілкування із представниками ЗМІ.

— В нас зареєстровано групове захворювання на сальмонельоз. Епідемічне розслідування закінчено, тривають заходи щодо приведеня об'єкту у відповідність. Це був цех виготовлення солодощів у супермаркеті Сільпо в Южноукраїнську. При якісному епідеміологічному дослідженні було виявлено, що сальмонела, яка була виділена від хворих, була знайдена й на посуді. Держпродспоживслужба закінчує свою роботу щодо приведення цієї пекарні до відповідних вимог, - заявив він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости