Политика | Николаев, 28 Августа, 2022

Голова миколаївської СБУ Нєвєдров та керівник управління ДСНС Панасенко отримали від Зеленського генеральські звання

Свежие новости: Голова миколаївської СБУ Нєвєдров та керівник управління ДСНС Панасенко отримали від Зеленського генеральські звання

Начальнику управління Служби безпеки України в Миколаївській області Дмитру Нєвєдрову присвоїли військове звання бригадного генерала.

Про це говориться в указі Президента України №603/2022.

Дмитро Нєвєдров
Микола Панасенко

Нагадаємо, що Нєвєдров керує миколаївським управлінням СБУ з листопада 2020 року, коли він замінив на посаді скандального Віталія Герсака.

Також звання генерал-майора служби цивільного захисту присвоїли Миколі Панасенко – начальнику Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області. Про це повідомляється в указі Президента України №599/2022. Панасенко керує миколаївським управлінням ДСНС з грудня 2021 року.

Нагадаємо, що нещодавно миколаївська СБУ, контррозвідка затримала ряд шпигунів на корегувальників російських обстрілів. А миколаївські рятувальники з початку повномасштабного вторгнення ліквідують наслідки російської агресії – від гасіння пожеж до розмінування території.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости