Политика | 5 Июня, 2023

Гіркін анонсував захоплення влади в РФ найманцями "Вагнера"

Свежие новости: Гіркін анонсував захоплення влади в РФ найманцями

Пригожин може відправити своїх найманців "захищати Москву від безпілотників".

Ватажок "Групи Вагнера" Євген Пригожин пообіцяв "захистити" Білгородську область від повстанців із РДК, якщо це не зробить російська армія. Колишній польовий командир "ДНР" Ігор Гіркін вважає, що після Бєлгорода найманці вирушать "захищати" Москву від безпілотників.

"Чекати запрошення і питати дозволу ми не будемо. Єдине, вимагатимемо боєприпаси, без них марно приходити", – заявив днями ватажок "Вагнера".

Гіркін, у якого вже кілька місяців триває заочний конфлікт із Пригожиним, висміяв і найманців, і російське Міноборони. Колишній польовий командир терористів недвозначно натякнув, що незабаром Пригожин спробує повалити владу Путіна, якщо йому дозволять самодіяльність у Білгородській області.

"Так, прям бачу - як корпуси "Вагнера" колонами рушили в Білгородську область, ігноруючи розпорядження МО РФ. По дорозі захоплюючи склади зі снарядами (адже без них "безглуздо приходити"). А там можна буде і на Москву махнути - щоб захистити її від нальотів БПЛА На Грозний Пригожин вирішив поки не ходити - там можуть не зрозуміти і не оцінити прагнення "захисника", - пише Гіркін.

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты