Политика | Южноукраинск, 11 Февраля, 2020

В соціальній мережі «Facebook» відкрита нова сторінка «Влада пропонує – Южноукраїнськ»: будьте в курсі актуальних тем

Свежие новости: В соціальній мережі «Facebook» відкрита нова сторінка «Влада пропонує – Южноукраїнськ»: будьте в курсі актуальних тем В соціальній мережі «Facebook» відкрита нова сторінка «Влада пропонує – Южноукраїнськ»: будьте в курсі актуальних тем

Міська влада Южноукраїнська йду в ногу з часом. У соціальній мережі Фейсбук почала функціонувати нова сторінка «Влада пропонує – Южноукраїнськ».

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Южноукраїнський міськвиконком запрошує южноукраїнців долучитися до пабліка, щоб бути в курсі всіх актуальних подій:

«Шановні відвідувачі сайту «Маю право», в соціальній мережі «Facebook» відкрита нова сторінка. Її мета – аби без демагогії і популізму поширювалась достовірна та корисна інформація, доступна широкому загалу споживання, з метою соціального захисту громади через послідовну поінформованість активних прошарків населення міста, під назвою «Влада пропонує – Южноукраїнськ».

До Вашої уваги на сторінці виконкому міськради «Влада пропонує – Южноукраїнськ» в соціальній мережі «Facebook» будуть поширюватися актуальні проекти. Тут публікуватиметься свіжа, достовірна інформація та функціонуватиме відкритий діалог з відвідувачами. На ФБ-сторінці южноукраїнці зможуть знайти відповіді на важливі питання, що їх турбують, а також пройтися стежками історії рідного міста.

Відповідальна особа – міський голова В. Пароконний.

Запрошуємо вас долучитися до нашого пабліка!»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты