Политика | Николаев, 17 Сентября, 2023

Генерал-майор Марченко на турнірі з ММА в Одесі подякував українцям за підтримку ЗСУ

Свежие новости: Генерал-майор Марченко на турнірі з ММА в Одесі подякував українцям за підтримку ЗСУ

Генерал-майор Дмитро Марченко, керуючий обороною Миколаєва в перші дні повномасштабного вторгнення, привітав учасників Міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств, який пройшов на підтримку Збройних Сил України.

Турнір відбувся в суботу, 16 вересня, в одеському пляжному-клубі «Red Line».

Після проведених поєдинків між спортсменами та визначенням переможця ведучий запросив Дмитра Марченка на сцену для привітання учасників та всіх, хто прийшов заради підтримки армії.

— Я спостерігав за боротьбою, яку показали наші спортсмени. З такими бійцями ми точно переможемо. На жаль, в країні війна, і на спорт мало, хто звертає увагу. Тому ті бійці, які сьогодні були на цій сцені, вони справжні герої. В цих умовах вони тренуються і перемагають, — сказав генерал-майор.

Окремо Дмитро Марченко подякував організаторам турніру, які запросили його в якості глядача. Серед них був і колишній начальник управління Служби безпеки України у Миколаївській області Віталій Герсак. 

— Я хочу подякувати організаторам цього дійства. Саша Гордієнко, дуже дякую! Мій побратим, Віталій Герсак, прошу вийти на сцену. Щоб ви розуміли, ця людина могла при всіх своїх можливостях зараз бути командиром батальйону «Монако», але він тут, з нами. ТРО Одеси знаходиться на першій лінії оборони, і зараз поки ми з вами тут, вони виконують свою роботу, — додав він. 

У своїй промові Дмитро Марченко сказав, що на заході присутні військові 3-ї ОШБр, наголосивши, що сьогодні військові на першій лінії фронту забезпечує можливість для мирного існування українців на вільній землі. Без підтримки один одного ні армія, ні мирний народ існувати не можуть, додав він.

— Я не легенда, не суперлюдина, я звичайний, такий, як ви всі. Я просто виконував свою роботу, як це робити ви. Ми спостерігаємо історичний момент, як Україна виборює свою свободу і виборює вона не військовими. На нас напала найпідліша, найбільша армія світу. З нею воює нація, народ. Без вас ми б не впорались. Армії без людей тяжко. І вам тяжко без нас. Тому ми маємо показати свою єдність, ми вільний народ і ми боремось за свою свободу. Я вклоняюсь кожному військовому, хто зараз в окопі. Вони роблять так, щоб ми з вами тут не відчували війни, — підкреслив Дмитро Марченко.

Після привітань командир бойового підрозділу Віталій Герсак вручив генерал-майору Дмитру Марченку «Кришталевий пояс».

Варто додати, що під час турніру пройшов аукціон, на якому був представлений прапор України з підписом генерала Дмитра Марченка. Під час розіграшу найбільшу суму за нього, 400 тисяч гривень, запропонував депутат Миколаївської обласної ради від «Нашого краю» Тахір Садрідінов.

На заході також були помічені перший заступник керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко та депутат Миколаївської міськради від «Слуги народу» Олександр Розумний.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты