Политика | Южноукраинск, 7 Февраля, 2020

ФОТО: Відбувся мітинг на підтримку резолюції Всеукраїнського віче профспілок

Свежие новости: ФОТО: Відбувся мітинг на підтримку резолюції Всеукраїнського віче профспілок

Темп новин життя в країні такий, що його потрібно знати і обговорювати. Наприклад 30 січня Южноукраїнська міська рада підтримала звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України про відкликання законопроекту про працю №2708.

Цього ж дня в другій половині дня на площі біля палацу культури «Енергетик» відбувся мітинг на підтримку Резолюції Всеукраїнського віче профспілок. На якому були присутні мешканці міста, члени Южноукраїнської об’єднаної організації профспілки, Первинної профспілкової організації ВП ЮУ АЕС.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Міський голова Віктор Пароконний висловив слава підтримки про відкликання законопроекту про працю №2708 бо це стосується кожного працюючого мешканця міста та повідомив про прийняте звернення на засіданні Южноукраїнської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України з цього питання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты