Общество | Снигиревка, 1 Января, 2018

ФОТО: В Снігурівці відбувся Новорічний концерт для мешканців міста

Свежие новости: ФОТО: В Снігурівці відбувся Новорічний концерт для мешканців міста

30 грудня чимало снігурівчан зібралося на Новорічний концерт, який відбувся на порозі районного Будинку культури біля чарівної красуні-ялинки. Завдяки яскравій новорічній програмі, яку підготовили працівники районного будинку культури, присутні отримали масу гарних емоцій.

Веселі сніговички проводили ігри і конкурси, за які всі учасники отримували призи та подарунки. Варто зазначити, що настрій у всіх присутніх на Новорічному концерті був пречудовий – посміхалися і діти, і дорослі. Безліч ігор та цікавих конкурсів створили святковий настрій мешканцям міста.

Глядачі брали активну участь, танцювали та водили хороводи. До жителів міста з екрану з найкращими побажаннями звернулася голова Снігурівської районної державної адміністрації Інна Бойко.

Щиро вітаємо усіх снігурівчан з Новорічними та Різдвяними святами, зичимо мирного неба, здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у ваших справах.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты