Общество | Снигиревка, 24 Сентября, 2017

ФОТО: Снігурівчани відзначили День партизанської слави

Свежие новости: ФОТО: Снігурівчани відзначили День партизанської слави

Щорічно 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. В цей день вшановують подвиг партизанів та підпільників у період Великої Вітчизняної Війни.

Сонячним ранком, 22 вересня керівники району Інна Бойко та Тетяна Мезіна разом з керівництвом міста Леонідом Голоблею, Тетяною Андрющенко, ветеранами та жителями міста взяли участь у пам’ятному мітингу біля меморіалу загиблим снігурівчанам, щоб вшанувати пам’ять всіх тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

Варто відзначити, що з нагоди Дня партизанської слави бібліотекар дитячої районної бібліотеки Кецман Н. організувала екскурсію в музей. Де відбулася зустріч учнів 3 класу ЗОШ №1 з дитям війни Захаровим Л.Д. Свідок військових подій розказав дітям про підпільно – патріотичні групи Снігурівщини, про історію підпільно – партизанського руху на Миколаївщині. З відчуттям вдячності та любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського спротиву: колишнім підпільникам та визволителям рідної землі.

 

 

 

 

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты