Общество | Николаев, 17 Июня, 2023

Фермер з Миколаївщини побудував вал вздовж річки і зупинив надходження води на свої поля

Свежие новости: Фермер з Миколаївщини побудував вал вздовж річки і зупинив надходження води на свої поля

У Миколаївській області фермер, розуміючи, що його врожай може опинитися під загрозою "великої води" внаслідок підриву росіянами дамби Каховської ГЕС, побудував земляний вал вздовж річки і зупинив надходження води на свої поля.

Історію розповів нардеп Артем Чорноморов, вказавши, що дізнався її з соцмереж агронома Віктора Свідерського.

"Фермер з нашої героїчної Миколаївщини побудував земляний вал вздовж річки і зупинив надходження води на свої поля та завдяки цьому врятував овочі від підтоплення водами річки Південний Буг, які розлилися через підрив дамби Каховського водосховища Інформацію про це опублікував агроном Віктор Свідерський у відео на своєму каналі в TikTok та на своїй сторінці в Instagram. Хочу висловити своє захоплення та подяку фермеру за його рішучість і боротьбу за майбутній урожай. Такі сміливі фермери потребують нашої підтримки та нашого визнання, оскільки саме від таких людей залежить продовольча безпека українців", - розповів Чорноморов.

Своєю чергою, нардеп закликав купувати українську фермерську продукцію.

"У кожного з нас зараз свій фронт. Дуже прошу купувати українське", - написав нардеп.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости