Общество | 25 Марта, 2020

Європейські фермери вивели трактори для боротьби з коронавірусом

Свежие новости: Європейські фермери вивели трактори для боротьби з коронавірусом Європейські фермери вивели трактори для боротьби з коронавірусом

В Іспанії, Італії та у Франції фермери за останні кілька днів почали по-своєму вирішувати ситуацію. Вони добровільно оснащують свої трактори обприскувачами  для дезінфекції вулиць та громадських територій. Трактори та обприскувачі, на думку експертів, ефективніші, ніж людина з ручними дезінфекційними речовинами. 

Садові та навісні обприскувачі можуть вміщувати від 10 до 100 л рідини. Вони компактні і підходять для міських вулиць. Завдяки багатометровій штанзі, обприскувачі можуть рівномірно і точно проводити дезінфекцію. Своїми технічним рішенням, обприскувачі забезпечують точне дозування. 

Зазвичай для дезінфекції використовується речовина, яка не є небезпечною для людей і тварин. Це гіпохлорит (відбілювач) з розведенням — 1 л на 49 л води. Активна речовина знищує всі віруси незалежно від типу та оточення. Наразі дезінфекція є єдиним захистом від коронавірусу COVID-19.

 

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты