Политика | Южноукраинск, 4 Сентября, 2019

Євген Квасневський: "Закликаю Южноукраїнського міського голову направити листа до Президента України і до Верховної Ради про перевибори у Южноукраїнську"

Свежие новости: Євген Квасневський:

Депутат Южноукраїнської міської ради Євген Квасневський звернувся з заявою до очільника міста Віктора Пароконного та колег по депутатському корпусу, в якій закликав останніх скласти депутатські мандати і направити до Президента листа про перевибори в Южноукраїнську.

Вже чотири роки пройшли з того часу, як мешканці Южноукраїнська віддали свої голоси за ряд політичних партій на виборах в місцеву ради і делегували своїх представників в органи місцевого самоврядування для вирішення нагальних проблем місцян.

Що за цей час змінилося в місті і про що може згадати южноукраїнець? Чи може житель міста сказати депутату «дякую за роботу».? Я гадаю, ні. Вічні сварки, бійки, блокування зали для засідань ради, суди, звільнення, масові та багатоденні лікарняні, бруд через ЗМІ та «жовту» пресу.

Багато в чому винен як міський голова, який привів у раду деяких зовсім зелених,але в багатьох випадках амбіціозних і зовсім слабких морально, так падких до грошей депутатів, так і самі виборці, які віддали свої голоси за відомих бандюків та незрозумілих бізнесменів. Чого тільки коштувала така собі «робота» депутата Горностая від партії «Батьківщина», з його кримінальним минулим та його сподвижників? Тільки завдяки цієї особи, яка завжди путала бюджет міста зі своєю кишенею, ми маємо проблеми з роботою ради…

Читайте также: Дзюбенко и Горностай цепляются за власть, принимая волюнтаристские решения

Давайте згадаємо депутата Курдасова, який з самого початку наголошував, що йому потрібно від депутатства — приватизувати в центрі міста магазин (що у нього і вийшло). Та, мабуть вкусивши смак дармового прибутку, відкрито заявив, «что хочет возглавить мафию в Южноукраїнске». Чого коштувала бюджету така собі «робота» секретаря Южноукраїнської міської ради Дзюбенко, на яку правоохоронці склали два протоколи про корупцію, та яка з 365 днів року по 120 ховалася на лікарняних та отримувала при цьому по 30 тисяч заробітної плати з бюджету міста в місяць.

Читайте также: Дзюбенко знову зірвала сесію і взяла відпустку

Всього за час роботи ради, на яку не ходять в середньому майже 15 депутатів із 34, складено близько десятка протоколів про корупцію. Завдяки такій діяльності, або бездіяльності депутатів Горностая і його найближчого поплічника Дзюбенко, майже чотири місяці не працювала рада. Ми майже втратили можливість проведення адміністративної реформи і тепер є загроза, що за нас вирішать, з ким нам об’єднуватись і чи буде наше місто самостійною територіальною одиницею, або стане містом, яке буде підвладне другому місту, з більш широкими адміністративними повноваженнями.

Читайте также: Модератор Горностай или схема «БЮТовца» с многолетним опытом

Люди чекають від влади результатів. Вони хочуть жити в безпечному місті, з теплими в взимку будинками, з нормальними дорогами і адекватними, обґрунтованими тарифами на комунальні послуги. Пора сказати досить!

Закликаю своїх колег по депутатській діяльності, скласти мандати депутатів Южноукраїнської міської ради. Закликаю Южноукраїнського міського голову направити листа до Президента України і до Верховної Ради про перевибори у місті Южноукраїнську.

Люди хочуть змін у місті і хочуть бути почутими. Дайте шанс і можливість, шановний міський голово, людям більш прискіпливо та виважено підійти до вибору тих депутатів, яким вони повірять, а інших викинуть на смітник історії міста. Не має потреби чекати ще рік чергових виборів в місцеві ради, потрібне перезавантаження і негайно!

Голова фракції «Наш край», депутат Южноукраїнської міської ради

Є.А. Квасневський 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости