Общество | 15 Марта, 2020

Евакуйовані з Італії українці нестимуть відповідальність, в разі порушення самоізоляції

Свежие новости: Евакуйовані з Італії українці нестимуть відповідальність, в разі порушення самоізоляції

Українці, яких сьогодні евакуюють з Італії, мають пройти добровільну самоізоляцію в домашніх умовах. За порушення самоізоляції буде запроваджена відповідальність. Про це заявив на брифінгу щодо спеціального рейсу авіакомпанії Sky Airlines для евакуації українців головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко, передає кореспондент УНН.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

"Ми всім запропонували заповнити згоду на добровільну ізоляцію. Всі по прильоту відбудуть на території України в домашніх умовах самоізоляцію. В анкеті попереджено, що за порушення самоізоляції в домашні умовах передбачена певна відповідальність. Тому після прильоту ми будемо брати у всіх анкети, дізнаємося, де хто проживає і будемо робити вибірковий контроль дотримання умов перебування в самоізоляції для того, щоб унеможливити поширення коронавірусної хвороби", - сказав Ляшко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости