Общество | Николаев, 8 Апреля, 2018

Ерік Григорян привітав всіх з Воскресінням Христовим

Свежие новости: Ерік Григорян привітав всіх з Воскресінням Христовим Ерік Григорян привітав всіх з Воскресінням Христовим

Ерік Григорян, який є головою Миколаївської обласної партійної організації "Побратими України" привітав всіх зі святом Великодня.

Про це він написав у Facebook на своїй сторінці.

Христос Воскрес!!! Сталося чудо із чудес, і ми маємо вірити в це. Бо без віри ні одна людина не може жити. Віра і надія вселяють впевненість у завтрашньому дні, вселяють спокій у серця і живлять душу. Пам’ятаймо, що це свято не тільки коли ми їмо паски, а ще й повинні пам’ятати, яку жертву приніс заради нас грішних Ісус. Воскреснувши з мертвих, повернувшись до життя, Ісус Христос засвідчив цим свою перемогу над силами смерті, темряви, зла. А що є основою цієї перемоги? Це звичайно Божа любов. Хай непереможна Христова любов щедро наповнить кожного з вас невичерпною радістю і зігріє серце, наповнить його силою. Щоб ми могли щедро дарувати цю любов іншим. З Великодніми святами всіх! Бога в душі і серці, Божої благодаті!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости