Политика | 12 Июля, 2023

Ердоган: Росія вже передумала ображатися на нього

Свежие новости: Ердоган: Росія вже передумала ображатися на нього

Туреччина повернула додому командирів полку "Азов" на прохання України. Жодних домовленостей з Росією цим рішенням Анкара не порушила. Про це заявив президент країни Реджеп Ердоган на прес-конференції у Вільнюсі.

Він підкреслив, що домовленість про перебування командирів "Азова" в Туреччині після їх звільнення з полону була досягнута на двосторонній основі між Україною і Росією. У цьому питанні Туреччина виступала лише як сторона, що надає притулок, заявив турецький лідер.

За словами Ердогана, він відпустив захисників "Азовсталі" додому тільки тому, що про це його попросив президент України Володимир Зеленський. При цьому Росія досить швидко змінила своє негативне ставлення до повернення додому "азовців", стверджує турецький лідер. 

 

"Спочатку були якісь заяви з боку Росії, але потім, коли вони дізналися про деякі обставини, ситуація увійшла в позитивне русло", — сказав Ердоган, ухилившись від викладення подробиць.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты