Криминал | 21 Октября, 2023

Екс-прокурору, який відгуляв розкішне весілля у Львові, принесли повістку

Свежие новости: Екс-прокурору, який відгуляв розкішне весілля у Львові, принесли повістку

Повістку екс-прокурору за місцем його проживання у Львові принесли 20 жовтня працівники районного ТЦК.

Екс-прокурору Ростиславу Ільницькому, який нещодавно відгуляв розкішне весілля у Львові, принесли повістку.

Зазначається, що 20 жовтня повістку екс-прокурору на адресу його проживання вручили представники Личаківсько-Залізничного об'єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Документ оформляли у Личаківсько-Залізничному ОРТЦК та СП.

Поки що у Львівському обласному ТЦК та СП не надавали коментарів із цього приводу.

Як відомо, 7–8 жовтня у Львівській області екс-працівниця ГБР Роксолана Москва та екс-прокурор Ростислав Ільницький влаштували пишне весілля. За оцінками кондитерів, один тільки торт коштував молодятам приблизно 100 тисяч гривень. На весіллі виступили Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Дзідзьо та гурт "Дзвони".

У ГБР відреагували на інформацію про те, що їхня працівниця під час війни відгуляла розкішне весілля. У прес-службі відомства заявили, що Роксолана Москва не працює у них уже 2 роки, а гучне святкування під час війни - це "питання громадянської совісті" молодят.

При цьому журналісти встановили, що екс-співробітниця ГБР Роксолана Москва, яка прославилася своїм розкішним весіллям з колишнім прокурором, придбала новий автомобіль Audi Q8, обіймаючи державну посаду.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты