Криминал | Николаев, 2 Ноября, 2022

Екс-директора департаменту енергозбереження Миколаєва судитимуть за присвоєння півмільйона гривень

Свежие новости: Екс-директора департаменту енергозбереження Миколаєва судитимуть за присвоєння півмільйона гривень

Миколаївська обласна прокуратура затвердила та скеровала до суду обвинувальний акт стосовно екс-директора одного з департаментів Миколаївської міської ради та директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактами незаконного заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах, та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч.1 ст.366 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Слідством встановлено, що у 2017 році керівник одного з департаментів міської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, на підставі завідомо підроблених офіційних документів щодо виконання підрядних робіт з реконструкції будівлі дошкільного навчального закладу, безпідставно перерахував бюджетні кошти на адресу підрядника за фактично їх невиконання. А директор підприємства здійснив заволодіння бюджетними коштами під час виконання робіт з розробки проектно-кошторисної документації. Внаслідок таких дій бюджету міста завдано збитків майже у півмільйона гривень.

У разі доведення вини, чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

За інформацією «Преступности.НЕТ», мова йде про екс-директора Департамента енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради Вячеслава Булаха та директора ТОВ «Центр Будівельного Інжинірингу» Володимира Дементьєва. Саме стосовно них прокуратура передала обвинувальний акт до суду.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости