ДТП | Николаев, 28 Мая, 2023

Двоє постраждалих та загиблий у ДТП на Миколаївщині - затримали нетверезого водія BMW

Свежие новости: Двоє постраждалих та загиблий у ДТП на Миколаївщині - затримали нетверезого водія BMW Двоє постраждалих та загиблий у ДТП на Миколаївщині - затримали нетверезого водія BMW

Вчора, 27 травня, на автодорозі Н-11 «Дніпро – Миколаїв» поблизу села Добра Воля Новобузької територіальної громади Баштанського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів BMW 5201, ЗАЗ-1103 та ВАЗ-21099.

За попередніми даними, після зіткнення транспортних засобів, автівки ЗАЗ та ВАЗ відкинуло в кювет.

Внаслідок автопригоди загинув 34-річний водій автомобіля ВАЗ. 46-річна пасажирка ЗАЗ та 41-річний пасажир BMW отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Наразі медики надають їм допомогу.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Санкція статті інкримінує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

31-річного водія BMW слідчі слідчого управління затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час медичного освідування у крові керманича виявили алкоголь. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліцейські встановлюють обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, тел. 063-426-16-72 або 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты