Криминал | Николаев, 21 Мая, 2018

Дві мешканки Інгульського району стали жертвами шахрайок-ворожок

Свежие новости: Дві мешканки Інгульського району стали жертвами шахрайок-ворожок Дві мешканки Інгульського району стали жертвами шахрайок-ворожок

Лише за добу пенсіонерки віддали 12 000 гривень та 500 доларів США незнайомим жінкам, які повідомили, що на їхніх рідних накладено прокляття, та пообіцяли допомогти вирішити цю проблему за певні кошти. Так звані шахрайки-провидиці, граючи на почуттях страху та хвилювання людини за своїх близьких, з легкістю заволодівають її майном.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вдень на вулиці Космонавтів у Інгульському району Миколаєва до однієї із заявниць підійшли дві незнайомі жінки, одна з яких, назвавшись провидицею, повідомила, що на її сім`ю наслана страшна порча й вона може допомогти її зняти. Повіривши «пророцтву», пенсіонерка винесла з дому 500 доларів США.

Таким самим чином втратила 12 000 гривень ще одна пенсіонерка, яку перестріли «провидиці» із аналогічним повідомлення на вулиці Південній.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 КК України «Шахрайство». Поліцейські вживають заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вказаних злочинів.

Поліцейські звертаються із проханням до громадян ні в якому разі не знайомитися на вулиці з тими, хто нав’язує вам будь - які послуги та не піддаватися на пропозиції незнайомих людей зняти порчу, поворожити або вилікувати близьку людину від хвороби. Будьте обачними, обережними і не довіряйте першій ліпшій людині, перевіряйте документи, коли до вас приходять з подібними пропозиціями. У разі появи на вашому подвір’ї, вулиці чи у населеному пункті підозрілих осіб просимо негайно повідомити про це у поліцію за телефоном «102». По можливості занотуйте номерні знаки транспортних засобів, на яких вони, як правило, пересуваються. Не виключено, що така інформація неабияк може найближчим часом пригодитися. Пам’ятайте, що тільки разом ми зможемо подолати подібні негативні явища!

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости