Общество | Николаев, 1 Мая, 2018

Дуденко: Ситуація з провалом на колекторі по вул. Ліскова під контролем

Свежие новости: Дуденко: Ситуація з провалом на колекторі по вул. Ліскова під контролем

“Другу добу поспіль аварійні служби підприємства працюють над ліквідацією аварії на колекторі по вул. Ліскова. На місці провалля вчора працювали 7 одиниць техніки та аварійно-ремонтна бригада. Сьогодні працює 12 одиниць техніки та 2 бригади. Також 2 дні поспіль на місці аварії працюють технічний директор Василій Тельпіс, керівник служби водовідведення Олександр Зубов, начальник каналізаційної мережі Олексій Кулаков.

Ще 27 квітня, коли по вул. Ліскова утворилось перше провалля ми почали говорити, про катастрофічний стан колектору. Труби не заживають. Процесс руйнування залізобетону, який вже 11 років пережив свій строк експлуатації, зупинити неможливо. Тепер вже 4 провали.

Наразі колектор у місці першого провалля на 90% заповнений піском та грунтом. Першочергова задача — ліквідувати затор, щоб пропустити стічні води. Після того, як знизиться рівень стоків аварійники зможуть розпочати роботи з заміни пошкоджених ділянок труби. Та процес руйнування зупинити вже неможливо. Довжина аварійної ділянки — 500 м. Орієнтовна вартість заміни колектору — 20 млн. 322 тис. Вартість робіт з реконструкції не закладена в тариф на водовідведення. Гроші на заміну труби — компетенція депутатів міської ради”, - розповів генеральний директор МКП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко.

Про це повідомляє прес-служба водоканалу.

Також за словами Бориса Леонідовича, який зараз знаходиться у відрядженні, над ліквідацією аварії працює достатньо кваліфікованих спеціалістів з якими він постійно на зв'язку.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости