Политика | Николаев, 15 Мая, 2018

Дуденко: «Два мільйони на Ліскову – це як зробити стілець, коли грошей на одну ніжку»

Свежие новости: Дуденко: «Два мільйони на Ліскову – це як зробити стілець, коли грошей на одну ніжку»

«Два мільйони на Ліскову – це як зробити стілець, коли грошей на одну ніжку. Стілець буде без спинки, сидіння і трьох ніжок. Водоканал не може розпочати заміну колектору по вул. Ліскова на виділені виконкомом два мільйони, адже кошторис проекту - 17 мільйонів», - пояснив генеральний директор МКП «Миколаївводоканал» Борис Дуденко на робочій нараді у Миколаївській обласній державній адміністрації.

У нараді взяли участь Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, заступник голови облдержадміністрації з питань розвитку інфраструктури, будівництва, екології, житлово-комунального господарства та цивільного захисту Валентин Гайдаржи, керівник апарату облдержадміністрації Юрій Гранатуров.

Також під час наради начальник Головного управління ДСНС України Максим Грицаєнко доповів, що аварія на колекторі по вул. Ліскова зареєстрована у Державній службі України з надзвичайних ситуацій як надзвичайна ситуація, попередньо, місцевого рівня.

За результатами наради було прийнято рішення винести на сесію Миколаївської міської ради питання про збільшення резервного фонду. А потім, якщо на то буде воля депутатів міської ради, виконком виділить ще 15 мільйонів на реконструкцію колектора по вул. Ліскова та вул. Богородична.
За словами генерального директора спеціалісти МКП «Миколаївводоканал» вже підготували весь пакет необхідних документів.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты