Политика | Николаев, 14 Августа, 2022

Домбровська розповіла, як поранені миколаївські військові та цивільні мешканці можуть зробити безкоштовну пластичну реконструкцію обличчя та шиї

Свежие новости: Домбровська розповіла, як поранені миколаївські військові та цивільні мешканці можуть зробити безкоштовну пластичну реконструкцію обличчя та шиї

Завдяки співпраці із «Зе!Жінки» Івано-Франківщини жителі Миколаєва та Миколаївської області, які через війну отримали поранення, мають можливість безкоштовно зробити пластичну реконструкцію обличчя і шиї.

Про це повідомила голова руху «Зе!Жінки» у Миколаєві Тетяна Домбровська.

По її словах, команда «Зе!Жінок» має можливість долучитися до медичної ініціативи з надання безкоштовної послуги жертвам війни. У рамках цієї ініціативи команда американських лицевих пластичних хірургів надаватиме медичну допомогу особам, які отримали травми голови, обличчя та шиї. Допомогу отримають пацієнти, які пройдуть відбір, відповідно до професійних можливостей команди.

Ця гуманітарна програма створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS), та організаціями Razom for Ukraine, Ingenius за підтримки Фонду «Чисті Серцем».

«Як все відбуватиметься? Військові та цивільні дорослі люди (в окремих випадках можуть бути діти, старші 15 років) з ушкодженнями / травмами голови, обличчя та/або шиї можуть взяти участь у проекті. Для цього необхідно подати заявку на електронну адресу: [email protected]», - йдеться у повідомленні.

У заявці має бути така інформація:

- ПІБ
- Дата народження
- Адреса проживання (фактична)
- Виписка з історії хвороби 
- Кілька фото, в різних ракурсах, на яких максимально точно помітні ушкодження 
- Контактна інформація ( номер телефону)
- Згода на обробку персональних даних

«Після вивчення наданої інформації (протягом 1 тижня орієнтовно) американські та українські лікарі - учасники FACE TO FACE Ukrainian Medical Mission - приймуть рішення про можливість вашої участі в проекті. В разі негативної відповіді, отримаєте повідомлення. В разі позитивної - наші фахівці зв’яжуться з вами для подальшої координації», - додала Тетяна Домбровська.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости