Общество | Вознесенск, 3 Февраля, 2018

DOBRE свалила перший проект Молодіжної ради Прибужанівської ОТГ

Свежие новости: DOBRE свалила перший проект Молодіжної ради Прибужанівської ОТГ DOBRE свалила перший проект Молодіжної ради Прибужанівської ОТГ

«Центр дозвілля - альтернатива алкоголю та шкідливим звичкам!» - саме так назвали свій перший проект представники Молодіжної ради  Прибужанівської ОТГ та подали  його на розгляд  до  керівників   програми DOBRE.

Мало хто вірив  в  реалізацію  цього  проекту, але DOBRE сказала  ТАК! 

В селах повинні створюватися місця для культурного відпочинку мешканців. Теніс, більярд, кінотеатр, настільні ігри, караоке, дискотека, безкоштовний  інтернет - це все чекає на молодь та жителів сіл Прибужанівської ОТГ  для змістовного проведення вільного часу. І ось виникло питання: коли та як будуть функціонувати «Центри дозвілля»?

Відповідь на це, та багато інших організаційних питань можна було почути на зустрічі  Голови  Молодіжної ради   Андрія    Кравченка  з  адміністрацією  та  працівниками  культури  Прибужанівської  сільської  ради.  

Андрій  Кравченко  розповів  присутнім  історію  «молодіжки»,  та  подякував  усім  причетним  до  проекту,  висловив  надію    на  гарний  рівень   організації  роботи  центрів, які  будуть  базуватися у Будинках культури.  Було обговорено співфінансування від громади. І тут підставили своє плече і сільський  голова, Олександр Тараненко,  і  т.в.о. старост, і директори Будинків культури.

Проект реалізується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність(DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (UASID) ».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты