Политика | Южноукраинск, 18 Января, 2023

До уваги власників житла міста Южноукраїнська, які безоплатно розмістили ВПО

Свежие новости: До уваги власників житла міста Южноукраїнська, які безоплатно розмістили ВПО

За грудень 2022 року управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради отримало від власників житлових приміщень 47 повідомлень про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб розміщених у житлових приміщеннях, які прихистили в себе 115 внутрішньо переміщених осіб.

Повідомлення про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, з пакетом необхідних документів надається до управління житло-комунального господарства Южноукраїнської міської ради один раз для фіксації дати розміщення ВПО.

За грудень 2022 року з 1 по 5 січня 2023 року до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради надано 449 заяв від власників, які прихистили в себе 1072 внутрішньо переміщених осіб про отримання компенсаційних витрат.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости