Экономика | Вознесенск, 15 Ноября, 2018

До уваги платників податків і зборів с. Новогригорівка та с. Ракове

Свежие новости: До уваги платників податків і зборів с. Новогригорівка та с. Ракове

У зв’язку з тим, що села Новогригорівка та Ракове приєдналися до Вознесенської територіальної громади, відповідно до бюджетного законодавства з 01.01.2019 року буде виконуватись єдиний (об’єднаний) бюджет Вознесенської територіальної громади.

Враховуючи вищевикладене, звертаємо Вашу увагу, що з 01.01.2019 року «старі» рахунки для сплати податків і зборів до бюджету Новогригорівської сільради будуть закриті, відповідно всі податки і збори необхідно буде сплачувати на розрахункові рахунки до бюджету Вознесенської територіальної громади.

Інформацію щодо реквізитів рахунків для сплати податків і зборів до бюджету Вознесенської територіальної  громади  можна буде отримати :

- на сайті Державної казначейської служби України за посиланням : //www.treasury.gov.ua/ - Миколаївська обл. - РЕКВІЗИТИ РАХУНКІВ ДЛЯ ОБЛІКУ ДОХОДІВ (МІСЦЕВИЙ БЮДЖЕТ);

- на сайті Головного управління Державної казначейської служби України у Миколаївській області за посиланням //www.treasury.gov.ua/reg/control/myk/uk/index РЕКВІЗИТИ РАХУНКІВ ДЛЯ ОБЛІКУ ДОХОДІВ (МІСЦЕВИЙ БЮДЖЕТ);

- у територіальному органі казначейської служби тел. (05134) 4-31-57);

- на сайті Державної фіскальної служби України;

- в рубриці «Бюджетні рахунки» за посиланням //sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki Реквізити рахунківдля обліку доходів місцевих бюджетівМиколаївська область.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты