Общество | Южноукраинск, 3 Апреля, 2018

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради! 03.04.18

Свежие новости: До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради! 03.04.18

04.04.2018 о 14.00 в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48 відбудеться засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, де буде розглядатися питання про зняття з квартирного обліку громадян, які не підтверджують протягом тривалого часу підстави перебування на квартирному обліку та втратили право перебувати на квартирному обліку за місцем проживання.

Про це повідомляється на офіційному сайті м. Южноукраїнськ.

Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про зняття з квартирного обліку» зі списком осіб щодо яких розглядається питання про зняття з квартирного обліку розміщений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (yu.mk.ua) в розділі "Нормативні акти".

За додатковою інформацією пропонуємо звертатися до відділу правової роботи, квартирного обліку та приватизації юридичної служби Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ,  І поверх адміністративної будівлі по бульвару Цвіточному, 9,  тел.5-62-86.

Громадяни, зазначені в проекті рішення, запрошуються на засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости