Экономика | Снигиревка, 9 Августа, 2017

Для Снігурівського центру первинної медико-санітарної допомоги планують закупити транспорт

Свежие новости: Для Снігурівського центру первинної медико-санітарної допомоги планують закупити транспорт

Вчора, 7 серпня, голова райдержадміністрації Інна Бойко провела щотижневу апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та керівників державних установ і організацій міста.

Очільниця району значну увагу приділила питанню використання бюджетних коштів. Зокрема, Інна Володимирівна обговорила з головним лікарем Снігурівського РЦ ПМСД Василем Панчаком питання закупівлі медичного транспорту для центру первинної медико-санітарної допомоги.

За словами Панчака, торги через систему державних закупівель ProZorro залишаються відкритими і на 27 липня було заплановано аукціон, проте він не відбувся, так як в аукціоні прийняв участь лише один учасник. Повторний аукціон заплановано на 15 серпня поточного року. Також він додав, в разі якщо аукціон не відбудеться і цього разу, буде проведено переговорну процедуру з наявним учасником щодо проведення придбання транспорту.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты